hu en
 
VibraJect

Hogyan teremtsünk tökéletesen tiszta és biztonságos rendelői környezetet?

A Covid-19 vírus megjelenése korábban nem tapasztalt mértékben változtatta meg világunkat. A megfelelő oltás és gyógyszerek véglegesítése ugyanakkor még várat magára, és bármikor megjelenhetnek újabb kórokozók, melyek ellen nincsen védelem. A megfelelő védőeszközök biztosítása ezért kulcsfontosságú, különösen a kiemelten veszélyeztetett, a „frontvonalban” dolgozó fogorvosok és asszisztenciájuk számára.

Az első lépések egyike a biztonságos, tiszta rendelői környezet kialakításához, a megfelelő légtisztító készülék beszerzése.

Hogyan válasszanak a kínálat tengeréből?

Alapvető fontosságú, hogy a lakossági felhasználású készülékek helyett professzionális, kimondottan klinikai környezetbe szánt berendezések közül válogassanak. A döntés során fontos szempont legyen az ózonmentes technológia. Az ózon ugyanis közismerten súlyos egészségkárosodáshoz vezethet, ami folyamatos működés mellett különösen érzékeny tényező. Hatalmas előny továbbá, ha a készülék nemcsak a rendelő levegőjét, hanem a felületeket is csírátlanítja.

A legkülönbözőbb elvárásokra nyújt tökéletes megoldást a dél-koreai PURGONIZER egyedülálló készüléke. A Purgonizer szabadalmaztatott technológiája, az úgynevezett „Cold Plasma Ion Cluster System” képes hatalmas iontömeg kibocsátásával, max. 100 m2 nagyságú helyiségek levegőjét és az összes felületet is tisztítani, akár 99.9%-os hatékonysággal, elhanyagolhatóan alacsony elektromos áram fogyasztás mellett!

A Purgonizer által kibocsátott számtalan pozitív és negatív töltésű oxigénion semlegesíti a levegőben lévő vírusokat, baktériumokat és gombákat, de penész és pollenek ellen is hatásos, valamint közömbösíti a rossz szagokat. Olyan érzést vált ki, mintha a szabadban lennénk egy vízesés közelében, hiszen minőségi, szervezetünkre frissítően ható levegőt biztosít!

A készülék nem tárol vagy gyűjt semmilyen fertőző anyagot, hiszen nincs tartálya, cserélendő szűrőbetétje sincsen, melynek köszönhetően egyrészt kockázatmentes a készülék karbantartása és megszűnnek a további fenntartási költségek, ami más készülékekkel szemben jelentős megtakarítást jelent.

Tapasztalja meg Ön is a Purgonizer által teremtett ideális rendelői környezetet!

Miért válasszuk a Purgonizer-t?

  • CE minősített termék
  • számos dél-koreai, japán, amerikai és francia tudományos, egyetemi kutatóintézet tesztelte
  • ózonmentes, „cold plasma” ion klaszter technológia
  • két plazmasugár nagy ion tömeget hoz létre, melyek elpusztítják a legtöbb kórokozót
  • hatékonysága 99.9 % a kórokozókkal szemben, csupán 20 perc alatt (az első beüzemelés után 4 óra alatt tisztítja a környezetet)
  • elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat, penészt, polleneket, továbbá semlegesíti az allergéneket ill. a szag-és szennyező részecskéket
  • éjjel-nappal, 0-24 órában működhet, fogászati kezelés közben is biztonságos orvosra, asszisztenciára és a betegekre egyaránt
  • rugalmasan elhelyezhető, padlóra vagy falra akasztva is telepíthető
  • Minimális fenntartási költség - nincs cserélendő HEPA szűrő, és alacsony a fogyasztása (max. 33 watt, egy Led-es izzó fogyasztása)

 
TermékismertetőTanúsítványokWebáruház

 

teszt teszt