hu en
 
VibraJect

Injekciós tűszúrás fájdalom blokkoló, egyben endodontiai öblítő eszköz (USA)


termékkatalógus esetbemutató filmek Vásárlás

 

 

A VibraJect® hatékonyan blokkolja a tűszúrás által okozandó intenzív fájdalmat. Az eszköz működési mechanizmusa az 1962-ben Ronald Melcazk és Patrick Wall kutató páros által nyilvánosságra hozott „Gate Control Theory” elméletén alapszik.

Alkalmazása során egy bármely fecskendő típusra felpattintható VibraJect® eszköz által gerjesztett nagyfrekvenciás vibráció stimulálja a kilépő idegvégződéseket és blokkolja az éles fájdalom érzetének továbbítását az agyba. Az eljárás a hagyományos „block” érzéstelenítési módon túl, még a közismerten is legfájdalmasabb injekciók, pl. az intraligamentális, valamint a palatinális helyi érzéstelenítés esetén is rendkívül hatékonyak.

Kettős funkcionalitás a hatékonyság jegyében! A VibraJect® a fentieken túl endodontiai kezelések alkalmával is felettébb hatékonyan alkalmazható. Tanulmányok, és értekezések sokasága igazolja, hogy jelen eszköz használata a gyökérkezelést követően a gyökércsatorna öblítésekor lágyan, ugyanakkor eredményesen megnöveli a már elhalt szövetek eltávolításának hatékonyságát, a gyökércsatorna faláról.

A VibraJect®alkalmazása elősegíti a tűfóbiások és gyermekek stresszmentes kezelését.

 

teszt teszt