Tisztelt Cimzett!

A PRF technológiát sokuk számára már nem kell bemutatni, hiszen a világ számos pontján, több mint 20 éve, s így hazánkban is már 7. éve egyre többen használják a napi praxisukban a betegek és a kezelést végző orvosok legnagyobb megelégedésére.

 

Jelen levelünkkel szeretnénk értesíteni, hogy Dr.Joseph Choukroun, a PRF „atyja” 2023 február 10.-én pénteken, ismét egész napos, akkreditált PRF mesterkurzust tart Budapesten. A kurzust követően hivatalos, Choukroun doktor által dedikált certifikációt nyújtunk át.

 

A biokémiai elvektől kezdve számos innovatív újdonsággal, korábbi protokollok továbbfejlesztésén túl, egyéb lényegi információkkal áll Önök elé, mely kurzus során megérthetik a PRF működési mechanizmusát, lényegét és megismerhetik a gyakorlati teendőket.

 

A jelentkezők, ill. a kurzuson résztvevők számára vérvétel technika, varrástechnika, aneszteziológia és egyéb (minden alkalommal más) gyakorlati ismereteket az élő kurzuson résztvevők számára Choukroun Doktor Úr online biztosít.

 

Tekintettel arra, hogy az előadás angol nyelvű, így a hivatalos, angol nyelvű nemzetközi brossúrát csatoltuk, ami az alábbi linken érhető el: 

Angol nyelvű brossúra

 

A kurzus helyszíne változatlanul a Mariott Courtyard Hotel, Budapest, József krt.5.

Időpont: 2023 február 10, péntek

Részvételi díj 650 €, mely tartalmazza a teljes ellátást és a 27% Áfa-t.

 

Részleteket a PRF technológiáról honlapunkon is olvashatnak: 

http://harmonycom.hu/process-for-prf

 

A PRF gyakorlati felhasználását illetően egy rendkívül izgalmas műtéti eljárás beszámolójáról olvashatnak Dr.Bögi Krisztina és Dr.Sidó Levente „Sebészi technika II.” című cikkében, mely a legutóbbi Implantológia magazinban jelent meg  DP Hungary kiadó jóvoltából. A beszámoló az alábbi linkre kattinva, itt is elérhető:

Sebészi technika II

 

Jelentkezéseket a 06309427560 telefonszámon és a dental@harmonycom.hu email címen fogadunk.

Üdvözlettel:

 

Hegedüs Gábor, ügyvezető

Harmonycom Kft.

 

 

 
E-mail címe honlapunkon történő hírlevél feliratkozást követően vagy nyilvános, legális jegyzékből illetve az Ön (Önök) megkeresésekor (levél, telefon, e-mail), bárki számára hozzáférhető weboldalról került levelezési listánkra.