Tisztelt Doktor Úr, kedves Doktornő!

A hétvégi Upgrade Congress és a jövő hétvégi szegedi Paroimplant kongresszus rendezvényekre invitáljuk, várjuk szeretettel standjainkon Önöket.

Nagy szabású Admetec hagyományos és ergo lupe akciókkal, valamint a Purgo TheGraft xenograft csomagok és PRF Resorba varrófonalak csomag ajánlatainkra szeretnénk felhívni figyelmüket, az alábbiak szerint:

RENDELŐJE ESZKÖZEI A BETEGEK GYÓGYULÁSÁT, AZ ADMETEC ERGO LUPE AZ ÖN EGÉSZSÉGÉT SZOLGÁLJA!

Szinte minden fogorvos találkozott már a szakmai ártalomnak számító jelenséggel, az egészségtelen fejtartás okozta nyaki gerinc-, illetve a hát és deréktáji fájdalommal, továbbá intenzív szem fáradtsággal, ami bármely hagyományos lupe használata mellett is kialakulhat. Tekintettel arra a folytonos előre billenő fejtartásra, melyben a beavatkozást végző orvos dolgozik egész nap (!), kinek jobban, kinek kevésbé, de egyre intenzívebben jelentkezik fájdalom, kortól és nemtől függetlenül.

Lupe használata manapság már szinte mindennapos, és a nagyított képpel járó előnyöket vitathatatlanul biztosítja, de a felettébb egészségtelen testtartás nyaki gerinc panaszt idézhet elő.

Erre kínál megoldást lassan 3 éve az izraeli Admetec lupegyártó terméke, az Ergo lupecsalád, ami töretlen népszerűségnek örvend Magyarországon is. A világpiacon 2021 nyarán bemutatott Ergo lupék optikai rendszere alapvetően prizmatikus, ráadásul kétszeresen is, mivel a 45°-ban megtört lupe képét is egy beépített prizma vetíti.

Ennek következtében, míg a hagyományos, egyenes lupét viselő orvos nyakát a fej súlyától függően 22-25 kg terheli, az Ergo lupéval ez a terhelés mindössze 3-5 kg-ra redukálódik. A pozíció gyakorlatilag egy kvázi „hordozható mikroszkóphoz” hasonlítható, azaz a kezelő orvos egyenes testtartásban, azaz neutrális pozicióban tekint maga elé, semleges szemtartással, miközben lefelé lát.

Elérhető nagyítások: 3.0x, 4.0x, 5.0x, 6.0x, 7.5x, és 10.0x (!) egyedülállóan a világpiacon. A termék egyedi jellegéből adódóan, rendelésekor mindössze egy pupillatávolság és munkatávolság mérésre van szükség, továbbá esetleges dioptriás korrekció igényekor, friss szemészeti receptre.

S mert egy ilyen professzionális termék mellé professzionális fény is dukál, ezért a gyártó már anno az Ergo lupe családdal együtt dobta piacra a Butterfly HD LED vezetékmentes fényt is egy kezdetben 35 000 lux majd később egy továbbfejlesztett 55 000 lux fényerővel, mindkettőt intenzítás kapcsolóval kiegészítve.

Hamarosan megérkezik a legújabb generációs Butterfly EVO, vezetékmentes világítás is.

Számos hazai fogorvos használja már és imádja az Ergo lupéját, a forgalmazóhoz folyamatosan érkeznek a pozitív és elismerő visszajelzések.


Üdvözlettel,

Hegedüs Gábor ügyvezető || Harmonycom Kft.
06.30.942.7560 || gabor.hegedus@harmonycom.hu || www.harmonycom.hu

 
E-mail címe honlapunkon történő hírlevél feliratkozást követően vagy nyilvános, legális jegyzékből illetve az Ön (Önök) megkeresésekor (levél, telefon, e-mail), bárki számára hozzáférhető weboldalról került levelezési listánkra.