hu en
 
admetec

Az izraeli Admetec lupecsalád egy rendkívül nagy tisztaságú látómezőjű, kis nagyítási igény esetén Galilei rendszerű 2.5x, 2.7x, 3.2x nagyítású, illetve nagy nagyítási igény esetén pedig a Kepler, azaz Kepler rendszerű, azaz prizmatikus, 4.0x, 4.8x és 5.5x nagyítású, a sarkokban is tökéletesen  torzításmentes, precíziós TTL (Through-The-Lens) lupékból, az Orchid PowerLight HD LED és az Orchid PowerLight-F HD LED vezetékes világítással, illetve a Butterfly HD LED, valamint a legújabb fejlesztésű, megnövelt fényerejű Butterfly-S HD LED vezetékmentes világítással kiegészítve, egyedi igény esetén külső és/vagy belső dioptriás korrekcióval kiegészítve kerül forgalomba.

2021 tavaszán került forgalomba a legújabb fejlesztés eredménynek köszönhető, különlegesen exkluzív ergo lupecsalád, melynek fő jellemzője a 45°-ban fixen rögzített, már hat nagyítási fokozattban elérhető; 3.0x, 4.0x, 5.0x, 6.0x és 7.5x, valamint 10.0x nagyítású, duplán prizmatikus rendszer, mely természetes és abszolút ergonomikus, 100%-ban neutrális pozícióban tarja a fejet és szemet, így megóvva a viselője egészségét.

A lupét leendő felhasználója egy előzetes felmérést követően, saját fizikai paraméterei alapján, (pupilla távolság, munkatávolság, dioptriás korrekciós igény) - egyedileg személyre szabottan legyártva veheti át.

 
Az Admetec lupék kis súlyt, robosztus kialakítást, kimagasló minőséget és ár-érték arányt biztosítanak, egyénre szabhatóak, akár dioptriakorrekcióval is elláthatóak. A rendelhető szabályozható LED fényforrások kiválóan világítják meg a kezelési területet. A 2.5x-ös és 3.2x-es nagyítás általános fogászati kezelésekhez, valamint kisebb műtétekhez, míg a prizmatikus kivitelű 4.0x nagyítás konzerváló és endodonciai ellátáshoz, ill. mikrosebészeti műtétekhez javasolt. Nagyobb nagyítás egyedi igények alapján javasolt.

Dr. Molnár Bálint DMD, PhD (SE-FOK Parodontológiai Klinika)

 

 
Dr. Gerber Gábor, a Semmelweis Egyetem dékánjának véleménye

 

 

 

 

 
termékkatalógus webáruház
 

ERGO lupecsalád - új!

A mozgásszervi rendelleneségek az izmokat, idegeket, inakat, szalagokat, ízületeket, porckorongokat érintő sérülések, megbetegedések. Ezek a legfontosabb, munkával összefüggő problémák, melyek a fogorvosoknál jelentkezhetnek. Álló és ülő pozícióban, egy felnőtt fejének átlagos súlya 4,5-5,4 kg. Hajláskor viszont a nyakra nehezedő teher elérheti a 27 kilogrammot is. Ez a porckorongok túl korai kopásához és sérvhez vezethet.

Továbbá, hosszú órákig tartó munka természetellenes fejtartásban, túlságosan nagy nyomást gyakorol az egész gerincoszlopra, ami idővel, visszafordíthatatlan egészségügyi károsodást idézhet elő.

Az ergo lupék megrendelése esetén a Butterfly HD LED vezetékmentes világítást most ajándékba adjuk, visszavonásig.

Termékbemutató

Részletek
ERGO lupecsalád - új!

Galilei lupék

Az Admetec TTL lupe a legjobb választás egyedi használatra. Ezeket a lupékat úgy tervezték, hogy az ergonómiát és a hatékonyságot ötvözzék. Galilei rendszert a kisebb nagyítási igény esetén alkalmazzák. A lupéban két optikai lencsét építünk be, melyek a távcsövekhez hasonlóan képezik le a nagyítást. A fogorvosok és sebészek szívesen használják ezeket a Galilei rendszerű lupékat, melyek teljes kényelmet és tökéletes nagyítást biztosítanak felhasználója számára. Elérhető Galilei rendszerű nagyítások: 2.5x, 2.7x, 3.2. Általános fogászati célokra használatos rendszer, választható keretben és színben, esetleges szemvizsgálati recept alapján dioptriás korrekció felhasználásával, s így a legmegfelelőbb lupét állítjuk össze Önnek, személyes használatra.

A hagyományos, azaz egyenes Galilei rendszerű lupék megrendelése esetén az Orchid HD LED vezetékes világítást most ajándékba adjuk, visszavonásig.

 

Részletek
Galilei lupék

Prizmatikus lupék

Az Admetec prizmatikus rendszerű lupék 4.0x, 4.8x és 5.5x nagyítással érhetőek el. Ideális azoknak a sebészeknek, akiknek nagyobb, precíziós nagyításra van szükségük. A prizmatikus optikai rendszer finom árnyalatú, rendkívül részletes képet alkot, a széleken is kristálytiszta és pontos színhűséggel, ami ideális bonyolult beavatkozásoknál. Az Admetec prizmatikus rendszerének több tagból álló lencséi anti-reflektív bevonattal vannak ellátva, így is biztosítva a legjobb képminőséget. Az Admetec alapelve, a tökéletes tervezésen és a gondos anyaghasználaton túl a professzionális kivitelezés, mely egy olyan egyedi termék létrejöttét garantálja, ami ötvözi a tartósságot és a könnyű súlyt, biztosítva az optimális és tökéletes funkcionalitást.

A prizmatikus rendszerű lupék megrendelése esetén a Powerlight HD LED vezetékes fényt most ajándékba adjuk, visszavonásig.

 

Részletek
Prizmatikus lupék

Lupe világítások

Az Admetec az Orchid HD LED vezetékes és Butterfly HD LED vezetékmentes fényforrásokat kínálja lupéihoz. Kimagasló minőségű, igazán innovatív technika. Mindkét termékcsalád tökéletesen illeszkedik az Admetec összes keretéhez, de egy speciális adapter segítségével a más, nevesebb lupegyártók lupéihoz is illeszthetőek.

 

Részletek
Lupe világítások

Keretek

Elérhető keretek: Jazz (alap keret) titánból, Morritz of Sweden és Morritz of Sweden Wide (széles) titán és acél felhasználásával, Soul és Blues keretek titánból, Progear és Bolle sportkeretek műanyagból. Prizmatikus lupékat csak titán keretekbe építünk be.

Részletek
Keretek

FLAMINGO - új!

Pehelykönnyű (csupán 19 g)! Mint vezető lupe gyártó, tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy egy, az arcán viselt optika lehelet könnyű legyen. Ezért fejlesztette ki a gyártó a Flamingo termékcsaládot, hogy mint már meglévő lupéjának egy felettébb ergonomikus kiegészítőjeként, tökéletes szolgáltatást nyújtson Önnek, járulékos fizikai megterhelés nélkül.

 

Részletek
FLAMINGO - új!
teszt teszt