hu en

Manufakturális műhelymunka. Kézimunkával előállított innovatív és egyedi kivitelezésű precíziós kéziműszerek Svájcból. Egyedi tervezésű, solingeni szálacélból készülő, anatómiailag tökéletesen kialakított termékek. Minden egyes műszert utólagosan lupe alatt ellenőriznek és csak a teljes egészében tökéletes végterméket csomagolják. Ügyfeleink számára 100%-os megelégedettségi garanciát vállalunk.

Deppeler rigid Gracey szett: A Deppeler cég klasszikus és jól bevált kürett kanalainak megerősített változata, nehezebben eltávolítható subgingivalis fogkő esetén, mély tasakokban hasznos eszköze az oki parodontális terápiának. Segítségükkel nagyobb erő fejthető ki a molaris gyökérfelszíneken akár mély tasakokban is, ugyanakkor remek tapintásérzetet biztosítanak. A szett tartalma: GX2CN, 7GE8CN, 11GC12CN, 13GC14CN és az M23CN univerzális szkéler.

Dr. Molnár Bálint DMD, PhD (SE-FOK Parodontológiai Klinika)

termékkatalógus esetbemutató filmek webáruház

 

 

Termékcsoportok

Újdonságok, kiemelt termékek

Újdonságok, kiemelt termékek

Diagnosztika

Diagnosztika

Parodontológia

Parodontológia

Endodontia

Endodontia

Konzerváló

Konzerváló

Sebészet

Sebészet

Szettek

Szettek

Kiegészítők

Kiegészítők

Élezés

Az Easy Sharp élező készülékkel tökéletesen élezhetőek a Deppeler kéziműszerek, azaz a Gracey műszerek, egyéb szkélerek, kürettek, vésők. A mellékelt útmutató segítségével beállíthatóak az élezés során alkalmazandó élezési szögek, műszer poziciók és a mozgásirányok.

termékek

Élezés
teszt teszt