Tisztelt Cimzett!

Az elmúlt évek sikeres kurzusait követően, idén november 25-én, szombaton ismét megrendezzük Dr. Joseph Choukroun egésznapos mesterkurzusát, PRF és oszteoimmunológia címmel Budapesten, a Duna-parti Hotel Marriott szállodában.

A részvételi díj br. 265.000 Ft/fő. 

Akik már korábban vettek részt ilyen egésznapos Prf kurzuson, illetve rezidensek, 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak. 

Mellékelten küldöm a részletes programot. Jelentkezni e-mailben vagy telefonon lehet (az aláírásban látható elérhetőségeken). 

2023. október 12-14-én szeretettel várjuk Önöket a Harmonycom Kft. 130-as standján is, ahol szintén regisztrálhatnak a kurzusra.

Dental World Implantológia Kongresszusánoktóber 13-án, pénteken ráadásul ízelítőt kaphatnak a mesterkurzusból, két előadótól is:

11.00-tól magát Dr. Joseph Choukroun-t hallgathatják meg Oszteoimmunológia: paradigmaváltás az implantológiában és a csontpótlásban címmel. 

12.00-től szintén Dr. Joseph Choukroun ad elő A csontkezelés, az azonnali terhelés kulcstényezője címmel, amit vezető sebésze a súlyos betegségben, szeptemberben elhunyt Dr. Alain Simonpieri emlékére állított össze a neves implantológus eseteiből (az eredeti tervek szerint Dr. Simonpieri is előadást tartott volna a kongresszuson).  

17.00-tól hallgathatják meg továbbá a PRF másik neves oktató-sebészének, Dr. Jerome Surmenian-nak az előadását, Hogyan teszi az oszteoimmunológia kiszámíthatóvá és reprodukálhatóvá a sikert a GBR-ban? címmel.

Várjuk Önöket szeretettel ezeken az előadásokon is!

Standunkon ugyanakkor a Dental World ideje alatt megtekinthetik termékkínálatunkat, egyebek között:

  • az Admetec teljes választékát, TTL lupékat, köztük a gerincet és a szemet is óvó, neutrális testtartást biztosító ERGO-t 3.0x, 4.0x, 5.0x, 6.0x, 7.5x és 10.0x nagyításban (a megrendelt lupék mellé a világítást ajándékba adjuk);
  • a Dr. Choukroun-féle PRF rendszer részeit, 
  • a svájci Deppeler cég kéziműszereit,
  • a dél-koreai Purgo cég termékeit, köztük a PRF-hez ajánlott THE Graft xenograftot. Pénteken találkozhatnak a Purgo cég európai igazgatójával, Sylvia Mitjával is. (A kiállításon egyes Purgo termékekből 2-t fizet 3-at kap akcióval is várjuk).

 

Choukroun Kurzus

 

Részletes tájékoztatást az alábbi dokumentumokban találhat:

PRF mesterkurzus Implantológia Kongresszus programja

 

 

Addig is forduljon hozzánk bizalommal!

 

Üdvözlettel:

 

Hegedüs Gábor, ügyvezető

Harmonycom Kft.

 

 

 
E-mail címe honlapunkon történő hírlevél feliratkozást követően vagy nyilvános, legális jegyzékből illetve az Ön (Önök) megkeresésekor (levél, telefon, e-mail), bárki számára hozzáférhető weboldalról került levelezési listánkra.