Tisztelt Ügyfeleink!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy megkezdtük a dél-koreai PURGO márkanevű xenograft, a THE Graft™ magyarországi forgalmazását, Dr. Joseph Choukroun ajánlásával.

A THE Graft™ nagy porózussága miatt erőteljes nedvszívó képességű, ezért alkalmazása a PRF rendszerében kiemelkedően hatékony.

A THE Graft™ egy természetes, porózus, csontból és ásványi anyagokból álló mátrix. A mátrixot sertéscsontból, a szerves komponensek eltávolításával állítják elő.

Természetes összetétele miatt a THE Graft™ szervetlen csontanyagának fizikai és kémiai tulajdonságai hasonlóak az emberi csont mineralizált mátrixához.

A csonthiányos részbe történő behelyezés után a THE Graft™ fokozatosan felszívódik és a gyógyulási folyamat során a helyén csont képződik.

Szivacsos granulátum formájában, fiolás kiszerelésben kapható.

A THE Graft™ sterilizálása gamma besugárzással történik.

Purgo további termékei; felszívódó és nem felszívódó membránok, titánium erősítésű vázzal is, valamint nem felszívódó teflon varrófonalak szövetroncsolódást nem okozó tűvel.

Jelen levelünkkel ajánlunk fel Önöknek egy egyedi, testre szabott lehetőséget, melynek keretében 20% kedvezménnyel rendelhetik meg a THE Graft™ csontpótlókat 2019 június 1 – augusztus 30. időintervallumban.

Bruttó áraink kedvezmények nélkül:

  • 0,25gr 0,6cc 24.900 Ft
  • 0,50gr 1,2cc 34.900 Ft 
  • 1.00gr 2,4cc 54.900 Ft
  • 2.00gr 4,8cc 94.900 Ft


25% kedvezménnyel kínáljuk egyedi igényeik alapján összeállított termékcsomagunkat, melyekben bármely kiszerelésű csontpótló por, membrán és varrófonal együttesen megtalálható.

További részleteket honlapunkon http://harmonycom.hu/purgo oldalon is olvashatnak.

 
E-mail címe honlapunkon történő hírlevél feliratkozást követően vagy nyilvános, legális jegyzékből illetve az Ön (Önök) megkeresésekor (levél, telefon, e-mail), bárki számára hozzáférhető weboldalról került levelezési listánkra.