hu en

Termékeink


Exkluzív hazai kereskedelmi képviselettel rendelkező termékeink közös jellemzője az egyedi jellegükből adódó precízió és technológiai innováció, valamint a legmagasabb szakmai és minőségi elvárásoknak való makulátlan megfelelés.

 

 

 

Termékcsoportok

 
PRF Autológ vérből

A sebgyógyulás elősegítésének egyik leghatásosabb, korszerű módja a vérben levő növekedési faktorok fokozott felhasználása. A PRF alkalmazásának javasolt indikációs területei: maxillo-faciális sebészet, parodontológia különböző területei, továbbá ortopédia, bőrgyógyászat, arcesztétika és plasztikai sebészet. (Franciaország)

 
További információk
PRF kiegészítő termékek
purgonizer

Purgonizer "cold plasma sytem" ion-klaszteres lég- és felület tisztító készülék, mely vírusok, baktériumok, gombák, penész, kellemetlen szagok elleni védekezés tökéletes eszköze rendelőkbe, kórtermekbe egyaránt. (Dél-Korea,Franciaország)

További információk
purgo

A THE Graft™ egy természetes és porózus, csontból és ásványi anyagokból álló mátrix. A mátrixot sertéscsontból, a szerves komponensek eltávolításával állítják elő. Szervetlen csontanyagának fizikai és kémiai tulajdonságai hasonlóak az emberi csont mineralizált mátrixához.

További információk
Admetec lupe
 

A TTL rendszerű lupék vezetékes PowerLight HD LED és a vadonatúj Butterfly vezeték nélküli világítással komplett szettben, vagy akár önállóan.  Egy előzetes bemérés alapján személyre szabottan  legyártatott, különféle titán keretbe integrált precíziós, innovatív lupék  (Izrael)

További információk
Futudent kamera rendszer
 

Bármely lupéra, fejpántra rögzíthető normál, vagy mini full HD és 4K-s fogászati kamera. Kezelési terv összeállítására, műtéti filmek rögzítésére, műtéti esetek archiválására és oktatási célokra, kurzusok során egyaránt használatos professzionális fogászati kamera (Finnország)

További információk
Wamkey műszerek
 

Implantátum pozícionálók, koronát és hidat ideiglenesen eltávolító kulcsok, csap kiemelő fogó, classic és endo csipeszek, vibráció mentes koronafelvágók (Franciaország)

További információk
 
Vibraject érzéstelenítő, endodontiai öblítő
 

2 in 1 => a kettős funkcionalitás jegyében: injekciós tűszúrás okozta fájdalomat blokkoló, valamint endodonciai öblítő, mindez egy készülékben  (USA)

További információk
Physics Forceps foggyökér eltávolító műszerek
 

Feltárás nélküli, traumamentes fog, -és foggyökér kibillentő, eltávolító fogók. A beavatkozást követően az implantáció maradéktalanul elvégezhető  (USA) 

További információk
 MedicNRG apex lokátorok

Digitális apex lokátorok, melyek fő jelleg-zetessége a miniatűr méret, a hajszálpontos mérés, és az innovatív technológia. Elérhető modellek a felpattintható Rider, az általános használatú XFR és a bluetooth-os Blue (Izrael)

 
További információk
Deppeler kéziműszerek

Manufaktúrális gyártástechnológiájú, kézimunkával előállított innovatív, precíziós kéziműszerek. Tökéletes anatómiai kivitelezés páratlan élekkel, exkluzív kivitelezésben (Svájc)

 
További információk
comfort-in

Comfort-in™ tű nélküli injekciós rendszer

További információk
Implantátumok lokalizálása másodpercek alatt!
RomiPointer

Határozza meg gyorsan és pontosan a már az ínnyel benőtt, becsontosodott imlantátumok hajszálpontos helyzetét! (Izrael)

 

 
 
További információk
kesztyűk maszkok

Vizsgálókesztyűk

Hypoallergén " Nitril plus+" vizsgálókesztyűk 200db/doboz. (Franciaország)

További információk
 
teszt teszt