hu en

Ajánlások


 

A BTI rendszerfüggetlen, univerzális implantátum eltávolító készlet minimális szöveti károsodással járó explantációt tesz lehetővé. Bizonyos esetekben trepán fúrók nélkül is alkalmazható, azonban ha mégis szükséges a trepánok alkalmazása, akkor sem kell az eltávolítani kívánt implantátum teljes hosszában dolgoznunk, ezáltal elkerülhető a közeli anatómiai képletek sérülése.

Dr. Molnár Bálint parodontológus szakorvos (SE-FOK Parodontológiai Klinika)
Dentpoint Implantológiai és Parodontológiai Centrum Fehérvári út 7. I. em. 3, 1114


A Galilei rendszerű lupék között kis súlyt, robosztus kialakítást, kimagasló minőséget és ár-érték arányt biztosító, egyénre szabható, akár dioptriakorrekcióval is ellátható lupé. A rendelhető szabályozható led fényforrás kiválóan világítja meg a kezelési területet. A 2.5x-ös nagyítás általános fogászati kezelésekhez, valamint műtétekhez alkalmas, a 3.2x nagyítás konzerváló és endodonciai ellátáshoz, ill. mikrosebészeti műtétekhez javasolt.

Dr. Molnár Bálint DMD, PhD (SE-FOK Parodontológiai Klinika)


A Deppeler cég klasszikus és jól bevált kürett kanalainak megerősített változata, nehezebben eltávolítható subgingivalis fogkő esetén, mély tasakokban hasznos eszköze az oki parodontális terápiának. Segítségükkel nagyobb erő fejthető ki a molaris gyökérfelszíneken akár mély tasakokban is, ugyanakkor remek tapintásérzetet biztosítanak.

Dr. Molnár Bálint DMD, PhD (SE-FOK Parodontológiai Klinika)


Prof. dr. Szabó György, a Mária utcai Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti és Fogászati Klinika egyetemi tanára ajánlásával.


 

teszt teszt