hu en

Admetec lupék világítással

Admetec lupék világítással

Az Admetec TTL és Flip-up lupék, az Orchid PowerLight HD LED fényforrással biztosítják a teljes kényelmet és maximális komfortot felhasználója számára. A lupe és a fényforrás tökéletes összhangja segítik a kezelő orvost gyógyító munkájában.

 

A kiválasztott lupe a kívánt nagyítás, a pupilla távolság és az előre bemért munkatávolság függvényében működik együtt, tökéletes harmóniában a kiválasztott fényforrással.

 

Túl azon, hogy a lupe és fény kombinációja a műtéti területet a szükséges nagyítással és kellő fényerejű megvilágítással biztosítja, megóvja felhasználója hátát, nyakát és derekát a beavatkozás során szükséges és sajnos az elkerülhetetlen hajlongások során.

 

A legújabb fejlesztések eredményeként a lupe már rendelhető a hightech 35.000 lux fényerejű Butterfly teljesen vezeték nélküli, folyamatos működést biztosító innovatív fényforrással is.

 

 

Titán keretes lupék

Félkeretes titán + HD LED világítás

Nagy tisztaságú látómezejű, 2.5x, 2.7x, 3.2x nagyítású, a sarkaiban is torzítás mentes, precíziós TTL (Through-The-Lens) lupe.

 

A munkaterület megvilágításáról egy 60.000 lux fényerejű, 2 db. tölthető lithium-polymeres akkumulátorral felszerelt, "DAYLIGHT" tiszta fehér fényt kibocsájtó, polimerizációs fényszűrővel is ellátott, igény esetén LED fényváltó automatikával felszerelt csúcstechnológiájú Orchid PowerLight HD LED világítás gondoskodik.

 

A legújabb fejlesztések eredményeként a lupe már rendelhető a hightech 35.000 lux fényerejű Butterfly teljesen vezetéknélküli, folyamatos működést biztosító innovatív fényforrással is.

vásárlás
Titan
 

Jazz titán + HD LED világítás

Kialakításának köszönhetően rendkívül robosztus, merev keret és mégis légiesen könnyű, rugózó füllel ellátott 2.5x, 2.7x, 3.2x nagyítású, a sarkaiban is torzítás mentes, precíziós TTL (Through-The-Lens) titán lupe.

 

A munkaterület megvilágításáról egy 60.000 lux fényerejű, 2 db. tölthető lithium-polymeres akkumulátorral felszerelt, "DAYLIGHT" tiszta fehér fényt kibocsájtó, polimerizációs fényszűrővel is ellátott, igény esetén LED fényválktó automatikával felszerelt csúcstechnológiájú Orchid PowerLight HD LED világítás gondoskodik. 

 

A legújabb fejlesztések eredményeként a lupe már rendelhető a hightech 35.000 lux fényerejű Butterfly teljesen vezetéknélküli, folyamatos működést biztosító innovatív fényforrással is.

vásárlás
Termék
 

Morritz of Sweden + HD LED világítás

Legújabban kínált, svéd gyártmányú titán keretbe integrált Galilei rendszerű 2.5x, 2.7x, 3.2x nagyítású, valamint a prizmatikus rendszerű 4.0x és 5.5x nagyítású, a sarkaiban is torzítás mentes, precíziós TTL (Through-The-Lens) lupe család.

 

A munkaterület megvilágításáról egy 60.000 lux fényerejű, 2 db. tölthető lithium-polymeres akkumulátorral felszerelt, "DAYLIGHT" tiszta fehér fényt kibocsájtó, polimerizációs fényszűrővel is ellátott, csúcstechnológiájú Orchid PowerLight HD LED fényforrás gondoskodik.

 

A legújabb fejlesztések eredményeként a lupe már felszerelhető a 35.000 lux fényerejű Butterfly teljesen vezetéknélküli, folyamatos működést biztosító innovatív fényforrással is.

vásárlás
Morritz
 
 
 

 

Műanyag keretes lupék

Bolle + HD LED világítás

Nagy tisztaságú látómezejű, 2.5x / 3.2x nagyítású, a sarkaiban is torzítás mentes, precíziós TTL (Through-The-Lens) lupe. A munkaterület megvilágításáról egy 70.000 lux fényerejű, 2 db. tölthető lithium-polymeres akkumulátorral felszerelt, "DAYLIGHT" tiszta fehér fényt kibocsájtó, polimerizációs fényszűrővel is ellátott, csúcstechnológiájú HD LED fényforrás gondoskodik.

vásárlás
Bolle
 

Feelmorys + HD LED világítás

Nagy tisztaságú látómezejű, 2.5x / 3.2x nagyítású, a sarkaiban is torzítás mentes, precíziós TTL (Through-The-Lens) lupe. A munkaterület megvilágításáról egy 60.000 lux fényerejű, 2 db. tölthető lithium-polymeres akkumulátorral felszerelt, "DAYLIGHT" tiszta fehér fényt kibocsájtó, polimerizációs fényszűrővel is ellátott, csúcstechnológiájú HD LED fényforrás gondoskodik.

vásárlás
Feelmorys
 
 

 

 

Vissza
teszt teszt