hu en
 
admetec

Nagy tisztaságú látómezejű, Galilei rendszerű 2.5x, 2.7x, 3.2x nagyítású, továbbá Kepler, azaz prizmatikus rendszerű 4.0x, és 5.5x nagyítású, sarkokban is torzításmentes, precíziós TTL (Through-The-Lens) lupe az Orchid PowerLight HD LED, vagy a legújabb fejlesztésű, Butterfly vezetékmentes világítással, egyedi igény esetén külső és/vagy belső dioptriás korrekcióval kiegészítve.

A lupét leendő felhasználója egy előzetes felmérést követően, saját fizikai paraméterei alapján, (pupilla távolság, munkatávolság) - egyedileg személyre szabottan legyártva veheti át.

 
A Galilei rendszerű lupék között kis súlyt, robosztus kialakítást, kimagasló minőséget és ár-érték arányt biztosító, egyénre szabható, akár dioptriakorrekcióval is ellátható lupe. A rendelhető szabályozható led fényforrás kiválóan világítja meg a kezelési területet. A 2.5x-ös nagyítás általános fogászati kezelésekhez, valamint műtétekhez alkalmas, a 3.2x nagyítás konzerváló és endodonciai ellátáshoz, ill. mikrosebészeti műtétekhez javasolt.

Dr. Molnár Bálint DMD, PhD (SE-FOK Parodontológiai Klinika)
 
 
 
termékkatalógus webáruház
 

TTL lupék

Galilei rendszerű optikai lencsék 2.5x, 2.7x, 3.2x nagyítással, illetve Kepler, azaz prizmatikus rendszerű optikai lencsepár 4.0x, 5.5x nagyítással, individual (pupilla távolság és munkatávolság beméréssel) egyénileg testre szabottan szállítjuk.

 

A lupékat igény esetén egy friss szemészeti recept alapján külső és/vagy belső dioptriás korrekcióval adjuk át.

 

Lupéinkat kívánság szerint a 60.000 lux fényerejű Orchid PowerLight HD LED vezetékes megvilágítással, vagy a 35.000 lux fényerejű, vadonatúj fejlesztésű Butterfly vezeték nélküli világítással szállítjuk.

Részletek
TTL lupék

Flip-up lupe

Nagy tisztaságú látómezejű, 2,5x, 3,2x nagyítású, akár több felhasználó számára külön-külön is beállítható, és így több felhasználó számára felhasználható lupe, melyet igény esetén a 60.000 lux fényerejű Orchid PowerLight HD LED világítással szállítunk.

 

Csupán egyszeri, alacsonyabb beruházást igénylő termék több felhasználó számára, mely így kíváló ár/érték arányt képviselő választás.

Részletek
Flip-up lupe

Admetec lupék világítással

Az Admetec TTL és Flip-up lupék, az Orchid PowerLight HD LED fényforrással biztosítják a teljes kényelmet és maximális komfortot felhasználója számára. A lupe és a fényforrás tökéletes összhangja segítik a kezelő orvost gyógyító munkájában.

 

A kiválasztott lupe a kívánt nagyítás, a pupilla távolság és az előre bemért munkatávolság függvényében működik együtt, tökéletes harmóniában a kiválasztott fényforrással.

 

Túl azon, hogy a lupe és fény kombinációja a műtéti területet a szükséges nagyítással és kellő fényerejű megvilágítással biztosítja, megóvja felhasználója hátát, nyakát és derekát a beavatkozás során szükséges és sajnos az elkerülhetetlen hajlongások során.

 

A legújabb fejlesztések eredményeként a lupe már rendelhető a hightech 35.000 lux fényerejű Butterfly teljesen vezeték nélküli, folyamatos működést biztosító innovatív fényforrással is.

Részletek
Admetec lupék világítással

PowerLight HD LED világítások

Admetec Orchid PowerLight HD LED típusú professzionális lupe világítás, mely  60.000 lux fényerővel rendelkezik, és a mellékelt 2db. Li-Po akkumulátorral 12 órán át képes maximális fényerővel világítani, megszakítás nélkül.

A világítás szett tartalmazza a fényforrást és két db Li-Po akkumulátort, egy beforgatható gyűrűs kompozit szűrő betétet, valamint a hálózati töltőt egy kényelmes, bármely lupe típus tárolására alkalmas praktikus táskát.

 

Megrendelhető Orchid-F megnevezésű, egy gombnyomásra automatikusan működésbe lépő fehér/sárga LED fényautomatikával is.

 

Butterfly néven dobra piacra az Admetec az eddigi legpraktikusabb, vezetékmentes fényforrását.

Részletek
PowerLight HD LED világítások
teszt teszt