hu en

FLAMINGO - új!

FLAMINGO - új!

Pehelykönnyű (csupán 19 g)! Mint vezető lupe gyártó, tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy egy, az arcán viselt optika lehelet könnyű legyen. Ezért fejlesztette ki a gyártó a Flamingo termékcsaládot, hogy mint már meglévő lupéjának egy felettébb ergonomikus kiegészítőjeként, tökéletes szolgáltatást nyújtson Önnek, járulékos fizikai megterhelés nélkül.

 

Integrált kamera és lámpa

Intenzív megvilágítás kiemelkedően fontos mind a fókusz, mind pedig a minőségi képalkotás számára. Mivel a Flamingo fejlámpa és kamera integrált rendszer, a kamera folyamatosan és precízen fókuszban marad a megvilágítást kibocsájtó lámpa fényének fókuszával. Miáltal a fejlámpa a fején közelebbi munkatávolságban van a műtőlámpához képest, nem fog beárnyékolni, kitakarni saját magának.

Élő kapcsolat Wi-Fi segítségével az Ön számítógépével

A kezelés valós idejű megjelenítése mindössze 0,01 mp. késedelemmel

Full HD video

Ultra sima, full HD minőségű 1080p / 30 fps élénk színben pompázó video rögzítési képesség

Valósághű mozgás

Az Admetec PowePack akkumulátorral az övén, vagy zsebében, párját ritkító kényelemmel és felhasználóbarát tulajdonságokkal felruházva, csupán egy zavarszűrő vékonyka kábellel csatlakozik a Flamingo (kamera és lámpa) a PowerPack akkumulátorához. A Flamingo szett 2 db. akkumulátort tartalmaz, s így egy akkumulátor dolgozik, míg a másik a töltőn áll készenlétben.

Admetec szabadalmaztatott szoftvere

mely lehetővé teszi a rögzített videó vágását és dokumentálását. Automatikus szoftver után követés újabb verziókra a rendszer része.

vásárlás

Vissza
teszt teszt